dilluns, 18 de novembre del 2013

Idees dels companys.

FOTOREPORTATGE:
El meu fotoreportatge serà:
- Títol general? Els ulls
- Títols: Es basaran en les característiques dels ulls, per potenciar el que els fa especials.
-Camera: La meva pròpia.
- Quan i com es farà? Es farà durant aquestes dues setmanes, segons vagi veient a la gent a la que li podria fer fotos. Es farà amb la camarà, amb un primer pla de l'ull.

Ariadna:
Ella de fotoreportatge, farà una visita en globus per calella , que passarà per diferents parts com les Torretes, el far, la platja, etc. El farà durant aquestes setmanes, i ho farà tirant un globus a cada lloc de calella, i quan estigui a l'aire, fer-li una foto. Crec que aquest projecte és molt original i requereix molt d'esforç, per que quedi un bon muntatge.  Utilitzarà la seva pròpia camara.

Ivan:
L'Ivan farà un fotoreportatge sobre les motos custom. A cada títol definirà, el tipus de cilindrada, tipus i marca de la moto. La camarà que utilitzarà és un Iphone 4. Les farà en una concentració de motos, quan hi vagi i les farà quan la moto estigui parada, per poder captar-la bé. Trobo que com a caracterísrica té que com que va a una concentració pot treure molta imformació i "acostar-nos" a aquest món.

Dani:
Ell el farà de els mangas, ficant-hi el nom del manga a cada diapositiva. El farà entre aquestes dos setmanes, agafant el còmic i fent-li una fotografia sobre una superfície que quedi bé. És un fotoreportatge interessant ja que ho té a mà, i pot agradar als que els hi agraden els mangas. Suposu que utilitzarà la camarà que tingui més a mà.


PROJECTE PLÀSTIC:
Títol? Collage en forma de micròfon.
Descripció: És, simplement un collage fet amb retalls de revistes, en forma de micròfon, com el títol indica.
Materials? Paper, cola, tisores, i potser paper de plata.

Ariadna
Ella farà un diograma del far de Calella. El farà amb fang les figures del far, la muntanya amb el relleuy i la platja de calella. Serà amb 3D, en petit. Utilitzarà fang, pintures, una capsa de cartró i potser utilitza una fullola.

Ivan
L'Ivan farà una arquitectura de lego i farà una estructura d'un edifici conegut del mon. De materials utilitzarà, com és evident, lego.
Trobo que és un projecte molt original ja que a ningú se li habia ocorregut. A part crec que s'ha de tenir molta paciencia i fer un gran esforç.

Dani
En Dani farà una vidrera de cartolina i la farà amb paper de color. Posrà el seu logo al centre i imatges retallades. De materials utilitzarà paper de colors, cartolina, pegamento, cuter, llapis i goma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada