diumenge, 23 de febrer del 2014

Comentari Street-Art

StreetArt Compilation


L'Street-Art és un art que es practica al carrer, com el seu nom indica normalment de forma il·legal, que s'utilitza bastant com a crítica social o com a forma de fer els carrers una mica més "divertits".
Jo diria que aquesta obra ha estat feta sobre una paret, clarament i amb escales o penjats des de damunt de l'edifici. Hauràn utilitzat pintures i pinzells molt gruixuts perquè el treball no es fes tan pessat i també haurà sigut més d'un artista el que ho haurà fet ja que aixo un sol no ho pot fer.
Crec que s'ha fet en un edifici públic ja que sembla fet en un carrer molt "normalet". Potser és un edifici abandonat on no hi viu ningú i per tant no li molesta a ningú.
Com he dit abans suposu que és un edifici abandonat que a ningú li importa per tant potser l'autor no va tinguer ni que demanar permís.
No crec que l'obra tingui ningún missatge de crítica ni res, és simplement una obra d'art molt ben treballada, que casi que sembla de veritat ja que les persones que estan al davant semblen integrades en el quadre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada